عنوان مطلب :نوشابه کبدتان را چرب می کنند

  • تاریخ انتشار : ۱۳۹۵/۰۹/۰۶
  • |
  • بخش : گوارش و داخلی
نوشابه کبدتان را چرب می کنند

بر اساس نتایج یک مطالعه جدید در مرکز تحقیقات ژان مایر در آمریکا، مصرف روزانه حتی یک نوشیدنی شیرین از جمله نوشابه های گازدار و آب میوه های صنعتی خطر ابتلا به بیماری کبد چرب را افزایش می‌دهد. 

متخصصان معتقدند این نوشیدنی ها به دلیل محتوای بالای قند و کالری باید فقط به صورت گاهگاهی مصرف شوند و مصرف روزانه آنها به هیچ وجه توصیه نمی شود.

برای انجام این مطالعه محققان 2634 فرد میانسال را مورد بررسی قرار دادند. نتایج نشان داد که مصرف روزانه نوشیدنی‌های شیرین‌ خطر ابتلا به بیماری کبد چرب را به میزان قابل توجهی افزایش می‌دهد.

بر اساس آمارهای اعلام شده حدود 25 درصد از تمام آمریکایی‌ها به بیماری کبد چرب مبتلا هستند؛ این بیماری با تجمع چربی در سلول‌های کبد مشخص می‌شود اما بسیاری از افراد هرگز علائم ابتلا به این بیماری را نشان نمی‌دهند.

ازدیدگاه طب سنتی صحت این موضوع تایید می شود یعنی زمانی که نوشابه مصرف می شود با توجه به اینکه طبع نوشابه سرد است طبع معده را سرد کرد ه در نتیجه معده برای گرم کردن خود از کبد گرما می گیرد در نتیجه حرارت کبد کم شده وچربی ها در کبد رسوب کرده وکبد چرب شکل می گیرد  بر اساس فلسفه طب چینی این حالت نیز چنین توجیه می گردد ودر مان با طب سنتی وطب سوزنی امکان پذیر می باشد