عنوان خدمت :ایریدولوژی

ایریدولوژی

ایریدولوژی علم اعجاز انگیزی است در خصوص شناخت بیماری از طریق چشم، این علم ما را قادر ساخته تا آنچه در بدن اتفاق می افتد به فاصله چند دقیقه در عنبیه چشم مشاهده نماییم. تا کنون هیچ تشخیصی غیر از تشخیص از طریق ایریدولوژی وجود نداشته که بتوان تمام واکنش های درون سلولی را در کوتاه ترین زمان به آسانی و بدون استفاده از ابزار و وسایل پیچیده تشخیص داد.

به کمک این علم می توان بیماری ها را قبل از ظهور علایم تشخیص داد و نسبت به پیشگیری از وقوع آنها اقدام نمود. همچنین می توان از طریق این علم روند بهبود یافت و یا ارگانهای آلوده را به بیمار گزارش داد. معمولا در ایریدولوژی ، علت بیماری درمان می شود نه علایم آن.

این علم، سالم زیستن را به بیمار آموزش می دهد، البته از روش های نختلف دیگری از جمله تغییر رژیم غذایی نیز می توان روش زندگی را تغییر داد، منظور از رژیم غذایی تنها خرید مواد غذایی خوب نیست، انتخاب آن ، نحوه پخت، زمان خوردن و مقدار غذا از جمله نکات مهم یک رژیم غذای مطلوب است که می توان با استفاده از طب سنتی و اسلامی به آن دست یافت. بالاخره با استفاده بهینه از زمان یاد خواهیم گرفت که چگونه می توان در این دنیا به دور از هر نوع استرس خواسته یا ناخواسته و بدون توسل به دارو از اعضای بدن خود محافظت نموده و ضمن برخورداری از عمری طولانی همراه با سلامت، موهبت سالم زیستن را به فرزندانمان هدیه نماییم.

 

ایریدولوژی چیست؟

به تشخیص بیماری از طریق قسمت رنگی چشم یا عنبیه ایریدولوژی  گفته می شود.

 

تاریخچه

زمانی که دکتر پی زس لی (P Zes Lee) پسر بچه ای یازده ساله ای بود، در راه مدرسه با جغدی که یکی از پاهایش شکسته بود مواجه می شود و از روی ترحم آن را برداشته و در منزل خود به صورت یک حیوان خانگی نگهداری می کند تا بهبودی حاصل شود. آنچه که توجه پی زس لی جوان را به خود جلب می کند وجود خط سیاهی بود که در چشم جغد دیده بود تا اینکه به مرور این خط با بهبودی تدریجی کمرنگ و کوچکتر شده و پس از بهبودی کامل کاملا محو می شود. پی زس لی در جوانی به علت فعالیت های سیاسی به زندان افتاد و در زندان با الهام از پای شکسته جغد و آنچه که در چشم او دیده بود، چشم های زندانیان را مورد بررسی دقیق قرار دادو خیلی زود به این مهم پی برد که بیماری افراد در چشم هایشان تاثیر می گذاردو به تدریج و پس از مدتی کار با زندانیان اولین چارت عنبیه را تهیه نمود و این ابداع, سر آغازی جهت شکل گیری علم ایریدولوژی محسوب گردید.

طی سالیان متمادی پزشکان زیادی در این رشته به کار مشغول بودند تا بالاخره نوبت به دکتر جنسن(Dr.Jensen) رسید که ابتدا کار خود را به عنوان یک کایروپراکتور(Kiropraktor) شروع نمود. دکتر جنسن طی 62 سال فعالیت خود 300000 بیمار را ویزیت کرد و در 50 کشور دنیا به تدریس ایریدا لوژی مشغول شد. جامعه پزشکی او را به عنوان پدر علم ایریدولوژی می شناسد، وی در سال 2000 میلادی دار فانی را وداع گفت.

چرا ایریدولوژیرا علمی منحصر به فرد می دانند؟

عنبیه هیچ انسانی شبیه انسان دیگری نیست، همانگونه که اثر انگشت افراد با هم متفاوت می باشد.

چرا این علم منحصر به فرد است؟

تشخیص از طریق ایریدولوژی، سریع، ارزان، صحیح و دقیق و بدون درد است. سریع از آن جهت که تشخیص کمتر از یک دقیقه انجام می پذیرد، ارزان از این رو که به بیمار هزینه بیشتری تحمیل نشده و وقت اضافی مصرف نخواهد شد،به عنوان مثال انجام ایریدولوژی با رفتن به آزمایشگاه جهت آزمایش خون یا ام. آر. آی و ... قابل قیاس نیست. صحیح و دقیق از این جهت که مانند یک دوربین ویدئو عمل کرده و تمام واکنش های شیمیایی سلولی را در زمانی کوتاه ثبت می کند و درمانگر، عنبیه را همچون صفحات یک کتاب مطالعه نموده و مرتکب هیچگونه اشتباهی نخواهد شدو بالاخره بدون درد گفته می شود چون نه دارویی مصرف می گردد و نه تزریقی صورت گرفته و نه دستگاه و نه وسیله ای داخل بدن وارد می شود، تنها وسیله مورد نیاز جهت تشخیص، یک عدد چراغ قوه و یک ذره بین درشت نما یا استفاده از یک دوربین عکاسی با ویژگی درشت نمایی می باشد. از آنجا که عنبیه هر فرد منحصر به فرد بوده می توان با توجه به طرح چشم افراد که همانند پارچه می باشد آن را به چهر دسته اصلی تقسیم نمود و از طریق آن می توان به مزاج شخص پی برد:

ابریشمی یا صفراوی( گرم وخشک)

کتانی یا دموی(گرم و تر)

کنفی یا بلغمی( سرد و تر)

توری یا سودایی( سرد و خشک)

تقسیمات اعضای بدن روی عنبیههم از آن جهت منحصر به فرد بوده که به دو بخش شعاعی و دایره ای تقسیم می شود.

تقسیم شعاعی عنبیه در جهت عقربه های ساعت شماره بندی شده که به چشم بیننده آشنا خواهد بود و شامل 72 ناحیه است.

تقسیم بندی دایره ای که از لبه مردمک شروع و به لبه خارجی عنبیه ختم شده و شامل معده، روده و سیاهرگ ها و ماهیچه ها،اسکلت لنفاوی، سرخرگ ها و پوست می باشد.

از طریق ایریدولوژی، شخص می تواند در سلامت کامل به سر برد چرا که تمامی راه های تخلیه که دفع کننده سموم یا مواد زاید است باز نگه داشته می شود. در صورتی که سموم و مواد زاید به موقع تخلیه و دفع نگردند این مواد وارد خون شده و به وسیله دستگاه گردش خون دوباره وارد بدن می شوند و در ضعیف ترین بافت یا ارگان بدن رسوب نموده و فرد را بیمار می کنند. این بیماری ها می تانند حاد و حاد تر شوند، در اینجاست که تغییر رنگ عنبیه از سفید شروع شده به زرد، نارنجی، قهوه ای و سیاه ختم می گردد که این وضعیت ها می توان از طریق خیره شدن به چشم مشاهده نمود.

همچنین، در چشم حلقه هایی مانند حلقه کم خونی، حلقه کثیف بودن پوست، حلقه کلسترول، حلقه کلسیم، حلقه سدیم و نیز غدد درون ریز همچون هیپوفیز، صنوبری، تیروئید، تیموس، جنسی و بانکراس قابل مشاهده است و می توان از عملکرد آنها آگاه شد.

یکی از دستگاه های بدن که در علم ایریدولوژی بسیار حائز اهمیت می باشد، دستگاه گوارش است. کم کاری یا بد کاری روده ها نیز می تواند در 72 ناحیه بدن مشکلات عدیده ای را به همراه داشته باشد. بیمار شدن دستگاه گوارش ممکن است ناشی از افزایش یا کمبود اسید معده یا التهاب دریچه کاردیا یا پیلور باشد. زخم معده یا زخم اثنی عشر، رودهمتشنج و اسپاستیک، روده تنگ، روده بادکنکی، وجود ضایعات غذایی معده و روده و یبوست مزمن را به وضوح می توان در چشم مشاهده نمود.

در ایریدولوژی، اعصاب نیز نقش مهمی در کنترل بدن و ایجاد بیماری ها بازی می کند. همچنین استرس که بعنوان مادر بیماریها نام برده می شود می تواند روی اعصاب تاثیر گذار بوده و تمامی کانال های تخلیه سموم بدن را از کار بیاندازد.

چگونه می توان استرس، مقدار آن و تاثیر آن روی اندام های مختلف از طریق ایریدولوژی تشخیص داد؟

:از نقطه نظر اعصاب می توان عنبیه را از پنج دیدگاه به شرح زیر مورد بررسی قرار داد

حلقه های عصبی   

التهاب در ناحیه سر قسمت مغزی   

التهاب عصب اتونومیک   

بزرگ شدن و کوچک شدن مردمک   

هم اندازه نبودن مردمک که باعث سکته می گردد   

بدین ترتیب می توان علم ایریدولوژی را بعنوان یکی از جدیدترین، موثرترین و بهترین تکنیک تشخیص صحیح امراض که مورد قبول بسیاری از متخصصان پزشکی جهان قرار گرفته است، معرفی کرد.

   

با رنگ عنبیه از بیماری خود با خبر شوید

عنبیه شناسی یکی از شیوه‌های تشخیص اختلال و بیماری در بدن است که از اواسط قرن نوزدهم در مجارستان برای تشخیص اختلال‌ها و بیماری‌های انسان مورد استفاده قرار گرفته است. البته پیشینه این دانش را هزار سال قبل از میلاد مسیح می‌دانند که شکل نوین آن توسط ایگناتس فون پکزلی ارائه شده است. این شیوه تشخیصی که امروزه در کنار شیوه‌های درمانی طب مکمل در جهان مورد استفاده قرار می‌گیرد بر این اصل استوار است که هر اندام یا ارگان بدن در سطح عنبیه چشم در ناحیه کاملا مشخص و معینی قرار دارد.

براساس دانش این علم، افراد می‌توانند با بهره‌گیری از تخصص کارشناسان و متخصصان عنبیه‌شناسی زمینه‌های ژنتیک یا اکتسابی سلامت و بیماری را در خود بررسی کرده و به این ترتیب امکان و احتمال ابتلا به بیماری‌های جسمی و روحی را در بدن خود بررسی کنند. این شیوه که یکی از بی‌خطرترین و ارزان‌ترین شیوه‌های تشخیص و شناسایی بیماری‌ها در بدن است از جمله روش‌هایی است که در مکاتب طبی مختلف در جهان از قبیل طب سنتی ایران و طب سنتی چین مورد توجه قرار گرفته است. در این روش براساس رنگ پایه چشم، تغییر رنگ چشم و تغییر در بافت با ساختار عنبیه تشخیص بیماری‌ها صورت می‌گیرد. در این شماره از سیب سبز برای آشنایی بیشتر با این شیوه تشخیصی با دکتر مهرداد کریمی، دستیار طب سنتی و دانشجوی دکترای طب سنتی دانشگاه تهران به گفت‌وگو نشستیم.


چشم شما آینه بدن شماست

تا حالا به این موضوع فکر کرده‌اید که چشم‌‌های شما آینه‌ای برای بررسی میزان سلامت، تندرستی و نشاط شماست؟ آیا تا به امروز به اهمیت رنگ چشم‌های‌تان برای حفظ سلامت‌ جسم و روان‌تان فکر کرده‌اید؟ آیا می‌دانستید که در جهان علمی وجود دارد که با بررسی و معادله رنگ، بافت و ساختار چشم شما قادر است میزان سلامت و تندرستی جسم و روان و بیماری‌‌های احتمالی شما را مشخص کند.

این علم که از آن با عنوان عنبیه‌شناسی یاد می‌شود، سال‌هاست که توسط درمانگران و متخصصان مکاتب طب سنتی و مدرن در جهان برای تشخیص و شناسایی بیماری‌‌های جسم و روح انسان‌ها مورد بهره‌برداری قرار می‌گیرد. در این شیوه درمانی درمانگران با معاینه و بررسی مردمک، عنبیه و شبکیه بیمار با کمک دستگاه‌هایی که در اختیار دارند می‌توانند بیماری‌‌های احتمالی و اختلال‌هایی که درارگان‌‌های درونی بدن به‌وجود آمده را شناسایی و برای درمان آن‌ها به واسطه طب‌‌های مکمل و طبیعی اقدام کنند.

متخصصان عنبیه شناسی بر این باورند که چشم انسان آینه‌ای از تمام اندام‌ها و ارگان‌های درونی بدن است و بررسی و مطالعه تغییرات به‌وجود آمده در چشم از قبیل تغییر رنگ، بروز لک، تغییر اندازه مردمک، بروز هاله در اطراف مردمک یا عنبیه و… می‌تواند نشانه بروز یک بیماری در بدن افراد باشد. برای آشنایی بیشتر با این شیوه درمانی که امروزه در کشور‌های متعدد و توسط متخصصان طب مدرن و مکمل مورد استفاده قرار می‌گیرد با دکتر مهرداد کریمی به گفت‌وگو نشستیم تا اطلاعات بیشتری را در این زمینه به دست آوریم.


عنبیه شناسی از کجا پیدا شد؟

در ابتدای سالهای دهه سوم قرن نوزدهم ،پسر ی مجارستانی با نام ایگناتس فون پکزلی، به طور اتفاقی یک جغد را در در باغ به دام انداخت که در جریان رها سازی او از دام، پای راست جغد شکست.همانطور که پکزلی بعدها یادآوری کرد با نگاه کردن به درون چشم درشت و واضح جغد، متوجه شدکه نشانه سیاه رنگی در عنبیه ودر موقعیت معادل ساعت ۶پدیدار شده است. پکزلی پای جغد را جا انداخت واو را برای دست آموزی نگاه داشت.در طی مراقبت های مستمر جغد ودر طول درمان متوجه شد که پرده سفیدرنگی روی نقطه ونشانه سیاه درون چشم را پوشانده ونوار سفیدرنگی آن را احاطه کرده است. او بعدها فهمید که روند تشکیل بافت ترمیمی را مشاهده کرده است. سال ها بعد که پکزلی دانشجوی پزشکی جوانی بود، با دیدن علامت سفید در موقعیت ساعت ۶ در چشم یک جوان باسابقه شکستگی ساق پا بیش از پیش به یافته دوران کودکی خود اطمینان کرد ودر آن جا فرصت یافت تا هزاران بیمار را قبل وبعد از بروز بیماری هاوجراحی ها بررسی کند وحاصل این مشاهدات، تهیه وتکمیل نقشه اولیه عنبیه شد.
در سال ۱۸۶۶ وی طبابت را در بوداپست آغاز کرد واولین کتاب « اکتشاف در قلمروعلم طبیعی وپزشکی» منتشرکرد.

تشخیص بیماری با مشاهده چشم

عنبیه شناسی همانطور که از نامش مشخص است برای شناسایی و تشخیص بیماری‌های مختلف از سوی درمانگران شیوه‌های طبیعی مورد استفاده قرار می‌گیرد. بنابراین کارکرد آن در طب‌های مکمل و حتی در طب مدرن تنها برای شناسایی بیماری‌ها و احتمال ابتلای افراد به بیماری‌ها و اختلالات مختلف است. بنابراین از عنبیه شناسی نمی‌توان به‌عنوان یک شیوه درمانی مکمل که نظامی کامل برای تشخیص و درمان بیماری‌ها دارد، نام برد اما می‌توان از آن به‌عنوان یکی از شیوه‌های تشخیص بیماری در انسان یاد کرد. در این شیوه درمانگر با مشاهده رنگ سفید چشم و بررسی تغییرات به‌وجود آمده در آن برای تشخیص بیماری‌ها و اختلال‌های احتمالی اقدام می‌کند. این شیوه در مکاتب طبی مختلف از قبیل طب سنتی ایران و حتی طب مدرن در امر تشخیص و بررسی روند درمان مورد استفاده قرار می‌گیرد. البته باید توجه کرد که این رشته ماهیت درمانی ندارد ولی به لطف بنیانگذاران آن درمان‌های طبیعی و مکمل با این شیوه تلفیق شده‌اند.


زردی چشم نشانه چیست؟

در طب رایج نیز برای تشخیص بیماری‌ها به بررسی وضعیت اسکلرا(بخش سفید چشم)، مردمک (بخش سیاه چشم) و شبکیه (بخش انتهایی و محل گیرنده‌های بینایی) می‌پردازند. هرگونه تغییر رنگی در این مناطق نشانه بروز بیماری در فرد است. به‌عنوان مثال اختلالات کبد مانند هپاتیت باعث تغییررنگ سفیدی چشم و تمایل آن به زردی می‌شود. ابتلا به فشارخون بالا ودیابت نیز تغییرات خاصی را در ناحیه شبکیه چشم ایجاد می‌کند. علاوه بر این درمانگران با مشاهده عنبیه و تشخیص هاله در بخش بالایی آن می‌توانند احتمال ابتلا به بیماری چربی خون را در بیماران‌شان تشخیص دهند.


سم؛ عامل تغییراندازه مردمک

درمانگران عنبیه شناسی بر این باورند که سوء مصرف مواد‌مخدر، مصرف مواد سمی، مسمومیت و ابتلا به برخی از بیماری‌های خاص موجب تغییر اندازه مردمک چشم می‌شود. در باور عامه مردم نیز این نکته مورد توجه است که افرادی که موادمخدر یا روانگردان مصرف می‌کنند با تغییراتی در چشم به‌ویژه اندازه مردمک چشم‌ها مواجه می‌شوند. بنابراین مشاهده وضعیت چشم‌ها یکی از شیوه‌های بررسی سوءمصرف مواد است که احتمال مسموم شدن با مواد خطرناک و سمی را در بدن مورد بررسی قرار می‌دهد.


رنگ چشم برای تشخیص بیماری کافی است؟

علاوه بر رنگ اصلی چشم، عوامل دیگری از قبیل تغییراتی که در سطح شبکیه، مردمک و عنبیه چشم قابل مشاهده است در تشخیص و شناسایی بیماری‌ها بسیار موثر است. هر یک از این تغییرات نشان‌دهنده بروز اختلال یا مشکلی در یکی از ارگان‌های بدن است. به‌عنوان مثال نقاط و لکه‌های سفید در سطح چشم نخستین مرحله شروع بیماری یا اختلال است. در این مرحله فرد از بیماری خود خبر ندارد و پس از گذشتن از این مرحله به مرور علائم بیماری در او دیده می‌شود. باید توجه داشت که در شیوه عنبیه‌شناسی ‌تنها رنگ را برای تشخیص بیماری‌ها مدنظر قرار نمی‌دهند بلکه اجزای تشکیل‌دهنده و نحوه قرارگیری فیبرهای عنبیه و فضاهای ایجاد شده میان این فیبرها نیز برای تشخیص بیماری‌ها در انسان ضروری است. به این ترتیب تعیین ساختار و علائم عمومی عنبیه، تعیین وضعیت ژنتیک و اکتسابی عنبیه و مشاهده و بررسی ظاهر عنبیه بسیار موثر است.


عنبیه‌شناسی خطراتی هم دارد؟

عنبیه‌شناسی یکی از ارزان‌ترین و کم‌خطرترین شیوه‌های تشخیص بیماری در جهان است. در بسیاری از کتاب‌ها و مراجع طبی نیز به این موضوع اشاره شده است که این روش علاوه‌بر کم خطری و هزینه‌های کم، بدون درد بوده و یکی از سریع‌ترین شیوه‌ها برای تشخیص بیماری و بروز اختلال‌های احتمالی در جسم و روان بیماران است. در این شیوه درمانگران پس از تشخیص بیماری براساس اصولی که بر گرفته از مکتب‌های طب مکمل است به بیمار شیوه درمانی ارائه می‌دهند و با شروع درمان میزان بهبود و چگونگی روند درمان را از طریق بررسی و معاینه عنبیه تحت‌نظر قرار می‌دهند.

رژیم غذایی مناسب برای چشم آبی‌ها

لازم است افراد چشم آبی مصرف روغن زیتون و کتان را در برنامه غذایی خود بگنجانند. این افراد بهتر است از مصرف بیش از حد انواع گوشت، پنیر، شیر و خامه پرهیز کرده و این مواد‌غذایی را کمتر در سبدغذایی روزانه خود داشته باشند. نوشیدن قهوه، چای و نوشیدنی‌های بسیار شیرین نیز از دیگر مواردی است که در برنامه غذایی این گروه باید گنجانده شود. به گفته درمانگران شیوه‌های طبیعی، درمان با گیاهان دارویی مانند قاصدک، گزنه و بومادران از جمله بهترین دارو برای افراد چشم آبی محسوب می‌شود تا از آن برای پاکسازی درونی بدن استفاده کنند.


عنبیه هر فرد با دیگری متفاوت است

عنبیه بخش رنگی چشم هر فرد است که مانند سرانگشتان طرحی خاص و منحصر به‌ فرد است. به این معنا که عنبیه هر انسانی مانند سرانگشتان او به شخص وی تعلق دارد و از آن می‌توان برای شناسایی و تشخیص هویت استفاده کرد. در هر یک از عنبیه‌ها ۲۸ هزار پایانه عصبی وجود دارد که به واسطه غده تالاموس در مغز به تمامی ارگان‌ها و اندام‌ها مرتبط است. در این بخش ۴ لایه فیبری و عروقی وجود دارد که در عنبیه‌شناسی و تشخیص بیماری‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد. بروز تغییرات در این لایه‌ها با کمک میکروسکوپ و با مهارت متخصص عنبیه‌شناسی قابل رویت است، بنابراین باید توجه داشت که عدم‌وجود تغییر در ظاهر چشم نمی‌تواند به تنهایی نشانه سلامت جسم و روح انسان باشد بلکه ممکن است تغییراتی در لایه‌های عنبیه وجود داشته باشد که با چشم غیرمسلح امکان بررسی و شناسایی آن‌ها امکان‌پذیر نباشد.

بیماری شایع میان چشم آبی‌ها

براساس تحقیقات و مشاهدات درمانگران و متخصصان عنبیه‌شناسی، احتمال ابتلا به سرماخوردگی، گلودرد و التهاب لوزه در افرادی که چشم‌های آبی دارند زیاد است. این افراد که غالبا در نیم کره‌شمالی زمین و در آب و هوای سرد زندگی می‌کنند استعداد زیادی برای ابتلا به بیماری‌هایی از قبیل سندرم روده تحریک‌پذیر، التهاب مثانه، اگزما و دردهای مفصلی دارند. از این‌رو به توصیه درمانگران لازم است این افراد نسبت به تخلیه و پاکسازی لنفاوی خود در طول سال اقدام کنند تا کمتر در معرض ابتلا به این بیماری‌ها قرار گیرند.


اگر چشم‌تان قهوه‌ای است سیر بخورید

رژیم متناسب برای افزایش توان و ایمنی افرادی که چشمان قهوه‌ای رنگ دارند، مصرف میوه‌های قرمز رنگ و سبزی‌هایی به رنگ سبز تیره است. این افراد بهتر است از مصرف شکر تصفیه شده، چربی‌های اشباع شده و روغن‌های حاوی کلسترول پرهیز کنند یا مصرف آن‌ها را در برنامه غذایی خود به حداقل برسانند. از طرفی مصرف سیر، زنجبیل و فلفل در برنامه غذایی این گروه تاثیر زیادی دارد زیرا این مواد موجب تقویت سیستم گردش خون شده و برای این گروه بسیار موثر است. افرادی که چشمان آن‌ها قهوه‌ای رنگ است باید به‌شدت از استرس و تنش‌های محیطی پرهیز داشته باشند زیرا این موارد موجب بالا رفتن کلسترول و فشار خون در آن‌ها می‌شود.


اگر چشمان آبی دارید زنجبیل بخورید

مصرف گیاهانی مانند زنجبیل، جنسینگ و سیر نیز از دیگر مواد طبیعی است که در تقویت و افزایش توان سیستم ایمنی افرادی که چشم آبی هستند، موثر است. متخصصان و درمانگران بر این باورند که ورزش‌هایی مانند شنا، حرکات کششی ذهن و جسم(یوگا)، تای‌چی و دیگر تمرین‌های تنفسی و تمرکزی نیز برای این افراد بسیار سودمند است. از طرفی استفاده متوالی از آب گرم و سرد هنگام استحمام تاثیر زیادی در تنظیم جریان خون و لنف بدن دارد و به افزایش ایمنی جسم این گروه کمک می‌کند.


اگر چشم‌تان چند رنگ است این نکته را بخوانید

افرادی که چشم‌های سبز دارند در ۲ گروه تقسیم می‌شوند. گروه اول چشمان‌شان کاملا سبز رنگ است و گروه دوم افرادی هستند که رنگ چشم‌های آن‌ها در بخش مرکز قهوه‌ای و در محیط سبز رنگ است. در این حالت هر چه میزان سبزی چشم بیشتر باشد از ویژگی‌های گروهی که چشمان سبز دارند بیشتر بهره می‌برند و اگر رنگ قهوه‌ای چشمان‌شان بیشتر باشد ویژگی افرادی که چشمان قهوه‌ای رنگ دارند در آن‌ها زیادتر است.


ارتباط رنگ چشم با بیماری‌های کبد

یکی از مهم‌ترین نکاتی که این افراد باید به آن توجه کنند تقویت دستگاه گوارش و حفظ تعادل آن است. کبد، کیسه صفرا و لوز المعده از جمله مهم‌ترین ارگان‌ها در بدن این افراد است که باید همواره نسبت به صحت و سلامت آن‌ها توجه داشته باشند. زیرا دستگاه گوارش در این گروه تمایل به تنبلی و کندی دارد. بنابراین درمانگران معتقدند که این افراد باید از خوردن غذاهای سنگین یا خوردن چند غذا با هم پرهیز کنند.


این رژیم غذایی را از دست ندهید

افرادی که بیماری‌های کبد دارند بهتر است از مصرف چربی‌های اشباع شده پرهیز کنند و وعده‌های غذایی را سر ساعت و با آرامش به دور از فشار و استرس میل کنند. مصرف میوه‌هایی از خانواده تمشک و همین‌طور گیاهانی با طعم گزنده در حفظ سلامت و افزایش ایمنی این گروه بسیار موثر است. به گفته درمانگران؛ گنجاندن گیاه دارویی افسنتین، پوست لیمو و نارنج را برای افرادی که رنگ چشم سبز و قهوه‌ای دارند بسیار مفید می‌دانند. علاوه بر این افرادی که چشم سبز(رنگ‌چشم این افراد مخلوط است)دارند می‌توانند از مرزنجوش، نعنا و گیاه به لیمو در سبد غذایی خود مصرف کنند تا به این ترتیب گازهای روده را در بدن‌شان کنترل کرده و کاهش داده و هضم بهتری داشته باشند. ورزش حرکات کششی ذهن و جسم (یوگا) یکی از بهترین ورزش‌ها برای این گروه محسوب می‌شود.

چشم قهوه‌ای‌ها به چه بیماری‌هایی مبتلا می‌شوند؟

بنا به نظریه عنبیه شناسان افرادی که چشمان قهوه‌ای رنگ دارند استعداد ابتلا به بیماری‌هایی مانند دیابت، چربی خون، سنگ کلیه، سنگ کیسه صفرا و برخی از تومورها را دارند. این افراد در آب و هوای مناطق سردسیر به‌دلیل تاثیر سرما بر گردش جریان‌خون‌شان دچار اختلال در سیستم گردش خون شده و با مشکلاتی روبه‌رو می‌شوند. بنابراین به‌طور طبیعی این افراد در شرایط آب و هوایی گرم شرایط سازگارتری دارند. زنانی که در این گروه قرار می‌گیرند و چشم‌های قهوه‌ای رنگ دارند غالبا قاعدگی‌های پرحجم با لخته‌های تیره رنگ مشاهده می‌کنند.

منبع:Bartarinha.ir